Relax Chalet 2 Slaapkamers (3/3 pers.)

Ushuaïa Villages Le Parc de la Grève

Welkom op camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève in l'Aiguillon sur Vie, vlakbij Saint Gilles Croix de Vie in de Vendée, waar de natuur en het moderne comfort van de accommodatie samenkomen. Onze betrokkenheid bij het milieu komt tot uiting in ons bosrijke park, rijk aan gevarieerde boomsoorten en weelderige vegetatie.


Ontdek ons chalet ontworpen om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Het "Chalet évasion" is perfect geschikt voor kleine gezinnen (tot 3 personen) of mensen die op zoek zijn naar een unieke accommodatie. Ideaal gelegen dicht bij voorzieningen en omgeven door rustgevende schaduw, het is de ideale plek om alles binnen handbereik te hebben.


In Ushuaia Village nodigen wij u uit om nieuwe energie op te doen in de ongerepte natuur terwijl u geniet van het moderne comfort dat onze gerenoveerde chalets bieden. Beleef een meeslepende ervaring in het hart van de natuur, waar ontspanning en welzijn de sleutelwoorden zijn. Boek nu uw verblijf en laat u verleiden door de harmonie tussen de camping en de omringende natuur.


Aankomst en vertrek elke dag, één hond toegestaan.

Relax Chalet 4 pers - 2 slaapkamers, 15 yars : Area 26 m². De bedden zijn als volgt verdeeld: 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 1 bedden van 80x190.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen