Mobile Home Premium 3 Slaapkamers (6/6 pers.)

Ushuaïa Villages Le Parc de la Grève

Ontdek het toppunt van verfijning op Camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève met onze hoogwaardige accommodatie die is ontworpen om u een uitzonderlijke ervaring te bieden in het hart van de ongerepte natuur.


Al onze hoogwaardige accommodaties bieden superieure diensten in een natuurlijke en bosrijke omgeving. Geniet van absoluut comfort in een elegant ingerichte accommodatie, waar elk detail is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een gezinsvakantie, ons Privilege-assortiment stacaravans garandeert u een verblijf vol luxe en welzijn.


Premium vakantiehuizen bieden optimaal comfort en een volledige uitrusting inclusief vaatwasser voor een aangename familievakantie nabij Saint-Gilles Croix de Vie. Om verbonden te blijven, is gratis WiFi inbegrepen. Buiten deze vakantiehuizen vindt u een terras met tafel. In de tuin staan tuinstoelen en een tafel, een hangmat of ligstoel en een barbecue klaar om te genieten van een vakantie in de buitenlucht, rustig en in de zonnige Vendee.


Aankomst en vertrek elke dag, hond niet toegestaan

Premium homeholidays: 3 bdrs oppervlakte 34 m². De bedden zijn als volgt ingedeeld: 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 2 slaapkamers met 2 bedden van 80x190.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen