Stacaravan Comfort 2 Slaapkamers (4/4 pers.)

Ushuaïa Villages Le Parc de la Grève

Genesteld in het hart van Camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève, een ware oase van rust gewijd aan langzaam toerisme en harmonie met de natuur, biedt dit etablissement een unieke ervaring via drie soorten uitzonderlijke accommodatie.


De Comfort Stacaravan belichaamt de tijdloze charme van de traditionele stacaravan. Deze accommodatie beschikt over een prachtig overdekt terras en is ontworpen om comfortabel gezinnen te huisvesten die op zoek zijn naar een rustgevend toevluchtsoord. De zorgvuldige indeling en moderne uitrusting garanderen een aangenaam verblijf in het hart van de ongerepte natuur van de camping.


Op Camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève biedt elke accommodatie een unieke ervaring, waarbij modern comfort wordt gecombineerd met natuurlijke rust, voor een onvergetelijke vakantie nabij Saint Gilles Croix de Vie in de Vendée.


Kies comfort in een zeer recente vakantie thuis voor uw vakantie in de buurt van Saint Gilles Croix de Vie. Zoals al onze huuraccommodaties is het confort Homeholiday uitgerust met een mooi terras om te genieten van de zon uit de Vendée.


Aankomst en vertrek elke dag, één hond toegestaan.

Stacaravan comfort: 2 slaapkamers 28 m². De bedden zijn als volgt verdeeld: 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 2 bedden 80x190, Baby bed afhankelijk van beschikbaarheid.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen