Compact (2/4 pers.)

Ushuaïa Villages Le Parc de la Grève

Genesteld in het hart van Camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève, een ware oase van rust gewijd aan langzaam toerisme en harmonie met de natuur, biedt dit etablissement een unieke ervaring via drie soorten uitzonderlijke accommodatie.


De compacte stacaravan, ideaal voor liefhebbers van buitenvakanties, verleidt door zijn beperkte afmetingen en zijn grote, gedeeltelijk overdekte terras. Deze accommodatie is perfect om zowel binnen als buiten te genieten in elk seizoen en biedt een warme sfeer. Bovendien versterkt de installatie van parkeerplaatsen buiten het terrein het gevoel van ruimte, waardoor bezoekers worden uitgenodigd om zich los te maken van het dagelijkse leven.


Op Camping Ushuaia Village Le Parc de la Grève biedt elke accommodatie een unieke ervaring, waarbij modern comfort wordt gecombineerd met natuurlijke rust, voor een onvergetelijke vakantie nabij Saint Gilles Croix de Vie in de Vendée.


Aankomst en vertrek elke dag, één hond toegestaan.

Stacaravan Compact 2/4 pers : Area 23 m². De bedden zijn als volgt verdeeld: 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 2 bedden van 80x190, baby bed (in de kamer van de ouders).

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen